Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Araştırma: Kızarmış tavuğu çok seviyoruz, mutlaka haftada bir kez tüketiyoruz
SuperFresh’den Tarımın Kadın Yıldızları’na destek
Elma ve elma suyu ihracatı 321 milyon dolara ulaştı
Oba Makarna'nın yanan fabrikasında üretim durdu
Un sektörü 2024'ü yeni bir şampiyonlukla kapatmaya hazırlanıyor
WorldFood İstanbul, 72 bini aşkın ziyaretçi ağırladı
2024 sonbaharı geçen yıla kıyasla soğuk ve kurak geçecek
Durukan Şekerleme’nin halka arzına 689 bini aşkın yatırımcı
Kahve kültüründe dönüşüm: Kafe lezzetleri evlere taşındı
İBB’den 900 bin öğrenciye beslenme desteği
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: haydar özpınar
Etiketler: haydar özpınar
Ekmeklik buğdayda glütenden farklı yeni bir alerjen belirlendi
Yayın:
05-11-2020
Kategori:
Bakliyat & Unlu Mamuller
Etiketler:
alerjen proteinler
ekmek
glüten
haydar özpınar
istanbul
Altınbaş Üniversitesi ile Almanya Potsdam Üniversitesi, 'Ekmekte Alerjen Proteinler'i araştırıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı